När det är dags att byta köksluckor bör du komma ihåg att luckorna verkligen kan ha stor betydelse. Eftersom skåpluckorna lätt hamnar i fokus i köket, kan du använda dem för att definiera din inredningsstil. Vilka köksluckor du väljer kommer verkligen att påverka helhetsintrycket.

Ett modernt kök med klassiska val

En möjlighet du har är att satsa på ett modernt kök med blanka, vita köksluckor med få detaljer. Köket blir betydligt ljusare om du väljer den här typen av luckor, och det ger också ett rymligare och luftigare intryck. En annan fördel med den här typen av luckor är att de lätt kan kombineras med i stort sett vilka detaljer och vitvaror som helst. Skulle det vara så att du någon gång ska sälja din bostad kan den här typen av köksinredning förenkla försäljningen. Detta på grund av att det är ett klassiskt stilval som tilltalar många.

Ett gammaldags lantligt kök som är inbjudande och hemtrevligt

Har du fastnat för den franska lantstilen som under flera års tid har dykt upp frekvent i olika inredningstidningar? Då kan du med hjälp av dina nya måttbeställda köksluckor skapa den här stilen i ditt eget kök. Genom att välja luckor med vit pärlspont kan du åstadkomma ett varmt och välkomnande intryck. Även sådana köksluckor är lätta att kombinera med olika vitvaror och olika typer av inredningsdetaljer.

Byt köksluckor och få ett svart och trendigt kök

Ett alternativ som inte är lika vanligt, men som definitivt är intressant, är att satsa på svarta köksluckor och lådor. Det sätter en egen prägel på köket, och skapar en modern och trendig stil. Du kan hitta blanka köksluckor i svart om du vill matcha vitvarorna, men det går även att hitta luckor med en mer matt lack. Även om svarta köksluckor inte är lika vanliga som vita, så har du flera valmöjligheter när du vill satsa på nya köksluckor som verkligen ger en förändring.

Tycker du om padel? Att hyra bollmaskin har blivit en ny trend i stockholm, prova du också!